YES I DO

De weg naar een magische trouwdag!

Jullie trouwdag heeft nu al de belangrijkste ingrediënten om geweldig te worden, want… júllie gaan trouwen!  Jullie hebben elkaar gevonden (wat al vrij fantastisch is) en gaan nu met al jullie dierbaren een prachtig feest vieren waarbij alles draait om de liefde. Hoe mooi is dat!

De uitdaging is nu, om de juiste feestelijke vorm en inhoud te gaan geven aan de dag. Eigenlijk begint het feest al met de voorbereiding en ik help jullie hier graag bij.

Als (zelfstandig) trouwambtenaar heb ik mij gespecialiseerd in het vormgeven van een (trouw) ceremonie en kan ik hierin met jullie meedenken. Naast dat ik heel veel ideeën heb en dol ben op levens- en liefdesverhalen, is het állerbelangrijkste dat je een klik voelt met mij. En dat jullie er vertrouwen in hebben om de ceremonie in mijn handen te leggen. 

Trouwen is fantastisch, maar als we op zoek gaan naar de vorm (en naar de woorden) die hélemaal bij jullie passen… dan is er misschien wel kans dat jullie ceremonie magisch wordt! Bijzondere momenten nóg mooier maken, dat is wat ik heel graag doe. En dat doe ik door mijn eigen gevoel te volgen, aan te sluiten bij jullie ideeën en wensen en door jullie te inspireren. 

Als jullie houden van een klassieke bruiloft met alles erop en eraan… dan zorg ik dat de ceremonie in goede banen wordt geleid en dat alles voor jullie klopt. 

Als jullie met blote voeten in het zand het ja-woord tegen elkaar willen zeggen… dan gooi ik met alle liefde mijn schoenen aan de kant. 

Als jij iemand bent die de koude bibbers krijgt om bij de start van de ceremonie langs het gangpad naar voren te lopen… laten we dat dan vooral niet doen (er zijn nog zoveel andere manieren). 

Als je tijdens de ceremonie alles uit de kast wilt trekken en met keiharde muziek, dansend naar het altaar wilt swingen… ik dans graag met jullie mee. 

Ik maak graag (geheel vrijblijvend) kennis met jullie. Mijn ervaring is dat jullie na één gesprek weten of ik bij jullie pas. 

Foto’s made by: Ilse Zwakenburg Photography

Stuur mij een bericht

Neem contact op voor een trouwceremonie