REFERENTIES

Belinda en Ronald

Nadat wij in Januari onze trouwdatum hadden vastgelegd op 23 juli kwamen wij in contact met Lisanne voor het leiden van onze trouwceremonie. Er was tijdens het eerste Zoomgesprek al meteen een goede klik en was de beslissing dat Lisanne ons zou trouwen al snel gemaakt.

LEES VERDER…

Gerben en Justine

Als je op zoek bent naar een trouwambtenaar die jullie persoonlijke verhaal liefdevol, humoristisch en met emotie kan overbrengen neem dan contact op met Lisanne! Ons verhaal werd op die manier gebracht zoals het bij ons past. Niet te veel poespas maar heel persoonlijk. 

LEES VERDER…

Bas en Eline

Lisanne is een fantastische trouwambtenaar. We hebben in de voorbereiding voor onze bruiloft mooie, waardevolle gesprekken gevoerd. Lisanne haalde alles uit de kast om een mooie toespraak te houden: ze belde met familie en vrienden, trok op met een vriendin om muziek te maken en stemde veel met ons af.

LEES VERDER…

Vincent en Rianne

Vanaf de eerste kennismaking was het voor ons eigenlijk al duidelijk, Lisanne mag onze huwelijksceremonie leiden. Geen moment hebben we spijt gehad van deze keuze. We zijn allebei gevoelsmensen en dat gevoel was meteen goed. Lief, vertrouwd, warm, persoonlijk, maar ook duidelijk en direct. Duidelijk over wat ze te bieden heeft en hoe haar werkwijze is, maar ook heel nieuwsgierig naar wie wij waren en wat wij wilden.

LEES VERDER…

Alice Leijten

Lisanne kwam mijn ouders verrassen op hun 40-jarige bruiloft met een heel persoonlijk woordje en drie prachtige liedjes die ze live zong onder begeleiding van gitaar. (Met haar zangstem is dit voor iedereen een aanrader, zo mooi!) Het was een intiem moment waar lang over na is gesproken én genoten! Het was een echte verrassing en heel bijzonder, kan geen fysiek cadeau tegenop!

LEES VERDER…