Vincent en Rianne

Vincent en Rianne

Vanaf de eerste kennismaking was het voor ons eigenlijk al duidelijk, Lisanne mag onze huwelijksceremonie leiden. Geen moment hebben we spijt gehad van deze keuze. We zijn allebei gevoelsmensen en dat gevoel was meteen goed. Lief, vertrouwd, warm, persoonlijk, maar ook duidelijk en direct. Duidelijk over wat ze te bieden heeft en hoe haar werkwijze is, maar ook heel nieuwsgierig naar wie wij waren en wat wij wilden.

In het proces naar de bruiloft toe was er vaak contact en konden we met alle vragen en ideeën altijd direct bij je terecht. Dit kon heel informeel even via een appje. Dat was heel fijn en werd steeds intenser naarmate de trouwdatum dichterbij kwam. Ze was ontzettend betrokken en wij hadden hierdoor echt het gevoel dat we het met elkaar deden. Wij hadden onze wensen en een beeld van wat ons mooi leek en Lisanne, met haar kennis en creativiteit, dacht mee, en kwam met ideeën om onze wensen om te zetten naar een mooie ceremonie binnen de basis die zij aan een ceremonie geeft. Alles ging in overleg. Vlak voor de bruiloft hebben we nog contact gehad om nog een keer alles door te nemen en de laatste dingen te checken. Dat gaf ons alle vertrouwen dat het iets heel moois ging worden.

In het gesprek voorafgaand aan de bruiloft hebben we een heel gezellige en lange middag gehad met elkaar. Alsof er een vriendin op visite kwam waar wij ons verhaal mee konden delen. Dit verhaal heeft ze prachtig vertaald in de speech tijdens de ceremonie. Een ceremonie met een aantal onvoorspelbare kleine kinderen en een stortbui op het moment suprême. Kortom, eentje die niet liep volgens de planning, maar hier wist ze op een leuke, originele en humoristische manier heel makkelijk draai aan te geven. Zoals beloofd een ceremonie met een lach en een traan en vooral een hoop liefde en veel mooie woorden. Mooie woorden over ons als stel, maar ook voor onze kinderen en naasten. In voorbereiding op de ceremonie heeft ze met verschillende vrienden en familieleden gesproken wat zorgde voor leuke kleine verrassingen tijdens de ceremonie voor ons.

Na de ceremonie hebben we ontzettend veel complimenten gekregen over hoe lief en leuk de trouwambtenaar was en dit konden wij alleen maar beamen. We kregen een heel lief tasje mee met de speech. Een mooi aandenken aan een samenwerking die we met Lisanne zijn aangegaan en ons gebracht heeft tot een één van de mooiste herinneringen van ons leven. Bedankt Lisanne!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

december 16, 2022