Belinda en Ronald

Belinda en Ronald

Nadat wij in Januari onze trouwdatum hadden vastgelegd op 23 juli kwamen wij in contact met Lisanne voor het leiden van onze trouwceremonie. Er was tijdens het eerste Zoomgesprek al meteen een goede klik en was de beslissing dat Lisanne ons zou trouwen al snel gemaakt.

Een aantal weken voor de bruiloft heeft Lisanne een hele middag bij ons doorgebracht en aan de hand van de vragen lijst die we hadden ingevuld hebben we ons levensverhaal met haar gedeeld en hebben we kunnen uitleggen hoe wij de ceremonie voor ons zagen. Lisanne heeft hier goed haar tijd voor genomen en dat was zeker duidelijk tijdens de ceremonie!

Een week voor de bruiloft nog wat puntjes op de i en op 23 juli was het dan zover.

Wij kunnen niets anders dan aangeven dat Lisanne een gouden rand heeft bijgedragen aan onze trouwdag. Wat een lieve en persoonlijke ceremonie heeft ze er van gemaakt, en niet enkel ons eigen verhaal maar ook anekdotes van naasten waren er in verwerkt. Vol met humor, wat serieuze noten en veel aandacht voor de gasten. Precies wat wij voor ogen hadden.

Ook de gasten hebben aangegeven dat ze hebben genoten van de niet standaard ceremonie.
Wij kunnen elk bruidspaar die een persoonlijke ceremonie willen, die met zeer veel aandacht in elkaar gezet is, aanbevelen om Lisanne de ceremonie te laten leiden.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

december 16, 2022