Een muziek mo(nu)ment 

Een onvergetelijke ervaring

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Of wil je een bijzonder moment nóg bijzonderder maken? Naast zelfstandig trouwambtenaar verzorg ik muzikale cadeaus in de vorm van een muziek mo(nu)ment voor een dierbare.   

Een muziek mo(nu)ment is een kleine ceremonie van ongeveer 20 minuten waarin ik een persoonlijk verhaal vertel over een persoon (of meerdere personen) en waarbij ik ook een aantal nummers zing.   

 

Hoe gaat dit in zijn werk?  

We hebben een uitgebreid voorgesprek waarbij ik vragen stel om een goed beeld te krijgen van de persoon voor wie jij het muziek moment wilt gaan geven. Wat ik uiteraard graag wil weten is van welke artiesten de ontvanger van het muziek moment houdt en of er speciale herinneringen zijn aan bepaalde nummers. Als ik al deze informatie heb, ga ik voor jullie aan het werk. Ik schrijf een verhaal en zoek naar passende muziek. De ontvanger van het muziek moment zal zichzelf helemaal herkennen in het verhaal en in de muziek. Door op deze manier te werken, zorgen we voor een uniek cadeau en een onvergetelijke ervaring.  

Voor die onvergetelijke ervaring kies ik ervoor om altijd te werken met muzikale vrienden die mij live begeleiden op gitaar of piano. Het kost meer tijd en energie om de nummers op deze manier in te studeren, maar als je net zo’n liefhebber bent van muziek als ik, dan weet je hoe live-muziek kan raken.   

Wat belangrijk is om te weten is dat de uiteindelijke keuze voor nummers door mij wordt gemaakt. Dit doe ik… zodat ik de nummers die ik zing ook écht voel. Als ik een verzoeknummer heb wat ik niet goed kan zingen… dan kies ik liever voor iets anders, zodat ik het goed kan overbrengen.  

Je kunt hierbij denken aan heel veel verschillende momenten. Van een afscheid van een collega, tot een jubileum van je ouders. Het kan voor een vriend of vriendin zijn die je een oppepper wilt geven na een moeilijke tijd, of het kan zijn om een mijlpaal te vieren (bijv. iemand die promoveert of afstudeert). En zo zijn er nog heel veel voorbeelden te vinden.  

Stuur mij een bericht

Neem contact op